Miért csatlakozzak a rendszerhez?

Az IRONTECH franchise rendszer

Évek óta az a főcélunk, hogy olyan szakembereket képezzünk és támogassunk, akik szeretnének egy fiatal, innovatív és dinamikus csapat tagjai lenni, azzal együtt fejlődni. Cégünk középpontjába a szakember áll, ő üzleti sikerünk kulcsa.

A szakember tagja és egyben képviselője cégünknek, éppen ezért velük együtt dolgozunk erőforrásaik növelésén. Hiszünk minden egyes szakemberünk képességében és támogatjuk, hogy valamennyien kamatoztassák tudásuk legjavát.

Egészen az Alapképzéstől kezdve a kiválóságra törekszünk és várjuk el szakembereinktől, hiszen a mi sikerünk függ az általunk képzett Technikusok eredményitől és az ő sikereiktől.

Egy Irontech Technikus, a területén lévő márkakereskedéseknek legfőbb partnere a „PDR” technológiájú szolgáltatásokban, azaz a fényezés nélküli horpadásjavításokban.

Köszönhetően Technikusaink szakszerűségének és folyamatos képzéseinknek, kétségkívül cégünk ennek a szektornak az egyik legnagyobb képviselője.

Munkatársaink szakszerűségén és a javítási folyamat magas minőségén túl, nyerőkártyáink lehetnek az általunk nyújtott szolgáltatások, amelyek által elismernek minket partnereink is. Minden apró részletet gondosan kidolgozunk, hogy kézzelfogható megoldást nyújthassunk az ügyfeleink legkülönbözőbb igényeihez igazodva. Az évek során az összes munkánkat és erőfeszítésünket, hogy ügyfeleinket a legjobban szolgálhassuk ki, az ügyfeleink mindig is értékelték. 

Legyen a partnerünk

Előnyök

Az Irontech nem való mindenkinek!

Akkor megvan minden jellemző, hogy csapatunk tagja légy!

Mit kínálunk?

 • Éves átlagforgalom 120.000 Euro;
 • A tevékenység kezdetétől fogva 3-4 hónap alatti befektetési megtérülés;
 • Szakmai képzés és minősítő vizsga
 • Értékesítési képzés
 • Képzés és bevezetés a területre (kizárólagos)
 • Ügyfél portfólió
 • Ügyviteli software a munkához
 • Központi adminisztrációs támogatás
 • Munkaruha
 • Céges gépkocsi
 • Központi marketing

KIKÉPZÉS

Szakmai képzés

Szakmai képzés

A szakmai képzés Olaszországban, Padovához közel lévő Képző Központunkban zajlik. Itt bevezetünk a karosszéria lemezek alapjaiba, már az első pillanattól gyakorolhatsz a központban levő gyakorló paneleken (lemezeken), majd közvetlenül már a gépkocsik elemein.

Az Irontech PDR technológiáját sokéves tapasztalattal rendelkező, kiváló minősítésű oktatóktól sajátíthatod el.

Minden hét végén felmérjük a tudásszintedet, a Képzés végén pedig szigorú minőségű szakmai szabványoknak (standardok) kell megfelelned, és csak ezek után kaphatod meg a hitelesítő bizonyítványod, amellyel együtt Technikussá válsz, és csapatunk tagját képezed.

Csak egy intenzív képzés fogja számodra biztosítani, a megfelelő eszközt, hogy a saját munkaterületeden sikeressé válhass.

Értékesítési képzés

Értékesítési képzés

Teljessé téve a képzést, egy értékesítési oktatáson veszel részt, ahol értékesítési és marketing technikákat sajátítasz el, annak érdekében, hogy gyorsabban elérd a közösen kitűzött célokat.
 
Megtanulhatod beosztani az idődet, amivel garantálod ügyfeleidnek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtását.

Képzés és bevezetés a területre

Képzés és bevezetés a területre

A központi képzés befejeztével, napi szinten melletted lesz egy Vezető Technikus vagy Kereskedelmi vezető, aki segíteni fogja célterületre való beilleszkedésedet, egészen addig, míg el nem éred a teljes szakmai biztonságot és önállóságot.
 
Ezzel a módszerrel, nagyobb biztonsággal elsajátíthatod a PDR technológiát és felgyorsíthatjuk a tanulási folyamatot.
 
Mindezek után folyamatosan követünk a fejlődésedben és a területed fejlesztésében, amelyhez minden eszközt és segítséget meg kapsz, hogy minél hamarabb elérd a közösen és saját magad által kitűzött célokat. 

Gyakori kérdések

belépés
Legyen a partnerünk