Mi az a PDR?

A PDR (Paintless Dent Removal), egy olyan gépkocsikra kifejlesztett horpadáseltávolító eljárás, amely nem igényel alapozást és fényezést, és amelyet  erre külön kifejlesztett szerszámok alkalmazásával végeznek a horpadásjavítók.

Mivel foglalkozik az Irontech?

Gépkocsik horpadásának javításával foglalkozik.

Miért forduljunk az Irontechhez?

Mert a területi Technikuson keresztül, több ezer márkakereskedőnek és használtautó szalonnak/szerviznek kínál háztól-házig szóló PDR (horpadásjavító) szolgáltatást, ezzel pénzt, időt takarítva meg partnereinek, és nem utolsó sorban magasabb eladási értéket biztosítva ezzel a gépkocsik értékesítésénél.

Hogy tudom megtanulni ezt a munkát?

Küldj egy egy kapcsolatfelvételi kérést és az önéletrajzod (CV-éd ) a következő címre: info@irontechitalia.com

Mi az a franchise?

A Franchise rendszer egy folyamatos értékesítési együttműködési forma áruk vagy szolgáltatások között, ahol a Franchise tulajdonos vállalkozó (Franchisor), és egy vagy több a franchise-hoz csatlakozott vállalkozó (Franchisee) jogilag és gazdaságilag függetlenek egymástól, és ahol a felek egy erre kifejezett Franchise megállapodási szerződést kötnek, amelyben kikötik az alábbiakat:
- A franchise-tulajdonos átadja a franchise- hoz csatlakozott vállalkozónak a saját kereskedelmi képletét, beleértve a know-how -jának (minden szükséges technikai tudás) átadását, valamint logókat és minden egyéb támogatást, amely lehetővé teszi a franchise- hoz csatlakozott franchise felhasználó vállalkozónak, hogy ugyanolyan arculattal végezhesse tevékenységét, mint a franchise tulajdonos.
- A franchise rendszerbe belépett vállalkozó elkötelezi magát, hogy a franchise kereskedelmi politikáját, valamint arculatát alkalmazza, a felek, és a felhasználók kölcsönös érdekének  megfelelően, valamint betartja a felek között szabadon megtárgyalt valamennyi  szerződési feltételt.

Miből áll a képzés?

Olyan képzés, amelyben bevezetünk a karosszéria lemezek alapjaiba. Megtanulod a PDR technológiát. 
Minden hét végén felmérjük a tudásszintedet, a Képzés végén pedig szigorú minőségű szakmai szabványoknak (standardok) kell megfelelned, és csak ezek után kaphatod meg a hitelesítő bizonyítványod, amellyel aztán Irontech Technikussá válhatsz.
Ezt követően értékesítési oktatáson veszel részt, ahol értékesítési és marketing technikákat sajátítasz el, a közösen kitűzött célok gyorsabb elérése érdekében.
Megtanulhatod beosztani az idődet, amivel garantálod ügyfeleidnek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtását.
A központi képzés befejeztével, napi szinten melletted lesz egy Vezető Technikus vagy Kereskedelmi vezető, aki segíteni fogja célterületre való beilleszkedésedet, egészen addig, míg el nem éred a teljes szakmai biztonságot és önállóságot.
 

Hogyan csatlakozhatsz az Irontech -hez?

Küldj egy e-mailt az alábbi címre: info@irontechitalia.com

Hol van az Irontech székhelye?

Adminisztratív/operatív központ:
Via G. di Vittorio, 10
35045 Ospedaletto Euganeo (Padova)
P.iva e C.F. 06618770967

Székhely:
Piazza IV Novembre, 4
20124 Milano

Miként léphetek kapcsolatba az Irontech -kel?

Lépj be az „elérhetőségek” –be és megtalálod valamennyi elérhetőségünket.

Miért válasszuk az IRONTECH –ket, hogy saját vállalkozással önállósítsuk magunkat?

Mert vezető cég vagyunk a  PDR (Paintless Dent Removal) az autókereskedéseknek háztól házig nyújtott szolgáltatásában.  Mert lehetőséget adunk hogy egy fiatal nyerő csapat tagja legyél, ahol a motiváció és a kereset garantált!

Mik az erősségeink?

Az olasz és magyar piacon egyaránt egyedülálló szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, márkakereskedésnek, használtautó kereskedéseknek, karosszériásoknak és gépkocsi kölcsönzőknek, ami ötvözi a pontosságot, a szervezettséget és a magas szintű professzionalizmust.

Erősségink:
- Magas szinten képzett munkatársak
- Minőségi eljárások
- Minőségi szolgáltatások
Ezek tették lehetővé, hogy maximális sikert értünk el az olasz piacon.

Ezt nyùjthatjuk:
- A befektetett idő megtérülése (kb. 6 hónap)
- Magas árrés (a forgalom 70% – 75% -a)
- Vezető szerep a franchise- hoz csatlakozónak
-
Folyamatos képzések és támogatás.

Milyen típusú képzést kapnak a hozzánk csatlakozók?

A hozzánk csatlakozók folyamatos szakmai, technikai kereskedelmi továbbképzéseket kapnak, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessék el.

Terveznek továbbképzéseket? 

Rendszeres időközönként tartunk továbbkézéseket, amelyek  főleg kereskedelmi/ üzletszervezés témájúak.

Hogyan győződnek meg arról, hogy az Önök által elvégzett képzés hatékony és teljes?

Hetenkénti ellenőrző tesztekből, és legalább 90 pont elérése kötelező 100 pontból. A technikusok válaszai alátámasztják, hogy a képzésünk megfelelő és hatékony.

Előfordult már, hogy vissza kellett utasítani egy csatlakozási kérelmet, mert  a képzés alatt a jelentkező nem bizonyult megfelelőnek?

Már az első napon, de legkésőbb a másodikon, egyből látszik, ha valaki nem alkalmas erre a képzésre, munkára. (Mindenestre egy átlagos képességű és kézügyességű ember, akiben megvan a tanulási vágy, épp  a  könnyű és strukturált oktatási módszernak köszönhetően, el tudja  sajátítani a képzés valamennyi szakaszát kiváló eredménnyel).

Hogy történik egy potenciális franchise partner kiválasztása?

Miután beküldte önéletrajzát a jelöltet behívjuk egy elbeszélgetésre ahol a kiválasztásért felelős vezető felméri a jelölt alkalmasságát.

A franchise rendszerük helyessége le lett tesztelve? Ha igen, miként?

Igen.  A márkánk  piaci jelenléte 2004- től, és mint franchising rendszer 2009-től kezdve, az ügyfeleink megelégedésén keresztül, és a hozzánk Csatlakozottak sikerén át, megbizonyosodtunk a  franchise-rendszerünk helyességéről.

Mitől különbözik a projektjük az ugyanebben az ágazatban működő cégektől, akik nem alkalmazzák a franchising rendszert? 

Ami megkülönböztet bennünket, az mindenképpen a szervezettség, a munkamódszerünk, az az erősségünk, hogy valós időben tudnak kommunikálni a cstlakozott Technikusok az Anyacéggel, és így valós időben oldanak meg valamennyi szakmai / kereskedelmi felmerülő kérdést a terepen, a munkahelyszínén.

Milyen az ideális jelölt?

Egy „fiatalos” személynek kell lenned, aki önálló akar lenni és szeretne egy saját tevékenységet magáénak mondani, aki elég határozott, hogy a meghatározott terveket elérje, aki hisz önmagában, és aki szereti a kihívásokat. A profilt kiegészíti még, a hajlandóság az emberi kapcsolatok ápolására, empátia képessége, és akinek van akarata megkeresni mindig a legújabb eszközöket a továbbfejlődésre.