A PDR (Paintless Dent Removal), amely eljárás lényge, hogy a gépkocsikról a horpadásokat gittelés és festés nélkül távolítjuk el, speciálisan erre kifejlesztett esközökkel, és nyomószerszámokkal.

A sok éves tapasztalatainknak hála, valamint a folyamatos technológiai kutatásoknak köszönhetően, az Irontech a horpadás eltávolításának eljárásában az üzletág élvonalába került. 

A fejlesztési központunk azért dolgozik, hogy az Irontechhez Csatlakozott Technikusok rendszeres időközönként képzést, valamint naprakész tájékoztatást kapjanak a megújuló technológiákról, valamint az autóiparban megjelenő egyre modernebb anyagokhoz való alkalmazható legújabb munkaeszközökről.

Az Irontech technológiája lehetővé teszi a közvetlen hozzáférést a horpadásokhoz, minimálisra csökkentve ezzel a gépkocsi szétbontásának szükségességét, kiküszöböli a  gittelés, és a festési és fényezési munkálatokat, továbbá  eredeti állapotába állítjahelyre  a lemezt mind formájában, mind küllemében, jelentősen lecsökkentve ezzel a hagyományos javítási módszerekhez képest a munkaidőt, és egyben magasabb szintű minőséget és eredményt  garantál.
 

 

Néhány példa a horpadások javitására, eltávolítására

Dent eltávolítása példák
Dent eltávolítása példák Dent eltávolítása példák Dent eltávolítása példák Dent eltávolítása példák Dent eltávolítása példák Dent eltávolítása példák

Előtte

Utána

Kérd a felvételed, cssatlakozz hozzánk!

  1. IMÁDOD A KOCSIKAT?

    Felkészítünk, hogy minőségi és innovatív szolgáltatást nyújthass az auók világában

  2. JÖVEDELMEZŐ TEVÉKENYSÉGET KERESEL? 

    Egy felmenő ágban lévő piacra léphetsz be, és perspektívád nyílik arra, hogy  kíváló forgalmat érhess el

  3. KÉSZ VAGY CSAPATBAN DOLGOZNI?

    Folyamatosan támogatunk téged szakmailag, a munka kereskedelmi részében, és a szükséges eszközökkel.

belépés
Tecnlogia Tecnlogia Tecnlogia